Најновије

Поплаве и клизишта у Бајиној Башти

ПОЖЕГА, БАЈИНА БАШТА - Због обилних падавина Западна Морава која се јуче излила код Пожеге поплавила је неколико десетина хектара небрањеног пољопривредног земљишта у Јелен долу, Тучкову и Гуглу, изјавио је Танјугу начелник Одељења за ванредне ситуације Ужице Зоран Милојевић.
Проблеми (фото: фејсбук)

Проблеми (фото: фејсбук)

“Иако се вода још није повукла у корито сви путни правци у општини Пожега су проходни, а нормализован је и железнички саобраћај на деоници Ужице-Ластра”, каже Милојевић. По његовим речима, у општини Бајина Башта, у којој је ванредна ситуација на снази још од маја, дошло је до поновног активирања клизишта услед обилних падавина.
Прочитајте још:Диковић: Важно је сарађивати са војском БиХ
“У Костојевићима у месту Царевац дошло је до одрона на путу Бајина Башта-Рогачица-Ужице који се уз помоћ механизације расчишћава. У месту Бесеровина услед клизишта угрожена је кућа једног мештанина, а у Зауглинама због клизишта угрожен је стуб високонапонске мреже, као и сеоски пут у селу Ђурићи на Заовинама”, каже Милојевић. Снабдевање електричном енергијом у општинама ужичког краја је нормално, без прекида и кварова на систему, изјавио је Милојевић Танјугу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА