Најновије

КАЗНА: Небојша Огњановић ће бити удаљен са посла

БЕОГРАД - Небојша Огњановић, отац покојне Тијане (8), биће суспендован са посла због тога што је против њега и супруге Јелене поднета кривична пријава за злоупотребу новца у хуманитарној акцији.
Фото: Јутјуб принтскрин

Фото: Јутјуб принтскрин

Након нашег писања о њиховим малверзацијама, у МУП, где је Небојша запослен у Управи за информационе технологије, одлучено је да га удаље са посла. - Установљено је да постоје елементи за Огњановићеву суспензију, што ће његови надлежни и урадити. Он је запослен у МУП, али ће што пре бити удаљен са посла. После силних компромитујућих оптужби о злоупотреби новца, њему није место у институцији која ради на спречавању криминала. Када се неки полицијски службеник осумњичи за узимање мита или неко друго кривично дело, одмах лети са радног места, па зашто би другачије било и са Огњановићем, који је осумњичен за озбиљно кривично дело - наглашава наш извор близак МУП. Кривична пријава против Јелене и Небојше јуче ујутру је стигла у Више јавно тужилаштво, али од ове институције нисмо добили одговоре које ће кораке предузети. Подсетимо, после Тијанине смрти, њени родитељи су оштро одбили да новац који им је остао донирају другој болесној деци, којој је живот висио о концу, већ су самоиницијативно одлучили да 1,2 милиона евра уложе у куповину опреме за Институт за мајку и дете. Они су инсистирали да уговор са овим институтом остане тајни, а да новац не уплате у кешу, већ да сами наручују опрему, приликом чега су се добављачи уградили за износ од чак 350.000 евра! РеаговањаЦеца, певачица донирала 1.000 долара Није ми криво што сам донирала новац малој Тијани Огњановић. Камо лепе среће да је све испало другачије и да је дете преживело. Наставићу да помажем немоћној и болесној деци. Боривоје Боровић, адвокат донирао 1.000 € Жао ми је због упропашћене идеје о хуманости у Србији. Нећу одустати од даљих донација јер ме Огњановићи нису поколебали. Волео бих да се новац преусмери другој болесној деци. Тома Фила, адвокат донирао 500 евра Сви смо погрешили јер смо дозволили да се случајеви болесне деце решавају уз маркетинг и без контроле. Увек ћу да донирам јер верујем да је добро веће од зла.
Прочитајте још:Нови детаљи о погибији девојчице у Реснику: Брат није повукао ороз?САД ЋЕ ОНА ДА ВАМ ОБЈАСНИ: Ава о елитној проституцији!
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА