Најновије

ШТА СУ О 2015. РЕКЛИ НАЈВЕЋИ ПРОРОЦИ: Не можете ни да замислите шта ће нас задесити!

Према тврдањама старих пророка, следећа година ће бити и више него турбулентна. Србији, али и свету, прете нове поплаве, земљотреси, али и многи други проблеми.
Нострадамус (Фото: Telegraph.co.uk)

Нострадамус (Фото: Telegraph.co.uk)

Одлучили смо да “ископамо и поделимо са вама” шта су Тарабићи, баба Ванга и Нострадамус у своје време прорекли за 2015. годину Тарабићи - Кад мирис изађе из пољског цвећа, кад милост изађе из човека, када реке изгубе своје здравље, наступиће највећи општи рат. Кад збије овај љути рат, тешко онијем војскама које будну узлећеле у небо, а благо онијем војницима који будну војевали по земљи и по води – говорио је Митар Тарабић, а временом су стручњаци који су се бавили тумачењима старих записа дошли до закључка да је он тада поручивао како Србија неће учествовати у том сукобу, али да ће се “други борити преко наших глава”, предвиђајући могући рат између Русије и Запада. Баба Ванга Чињеница је да она 2015. годину никада није помињала, бугарска пророчица баба Ванга је предвидела да ће Европа након 2014. године почети да пусти због болести које су настале као последица хемијског рата. Њено пророчанство се уклапа у предвиђања и неких других видовњака који мисле да ће наредна година бити почетак трећег светског рата, а она се надовезала на то пророчанство и рекла да ће 2016. године Европа бити готово без људи, а да ће 2018. Кина постати светска сила. Нострадамус - Иза Црног мора и Тартарије доћи ће краљ који ће гледати Галију, прећи ће преко Аланије и Арменије и у Византији ће оставити свој крвави штап – ово су записи Нострадамуса, а други су их протумачили као тренутну тензију између Украјине и Русије, која би могла да прерасте у општи сукоб.
Прочитајте још:КРВОЛОЧНЕ ЖЕНЕ ЏИХАДА: Испробавале справу за мучење на мајци која је дојила бебу у јавностиРусија: Оклопно војно возило се користи као такси (ВИДЕО)Нова Година први пут прослављена у Вавилону пре 4 хиљаде година
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА