Најновије

ПОСЛАНИЦИ ПИТАЈУ: Ко је у Србији одговоран за "Јужни ток"?

БЕОГРАД - Посланици Скупштине Србије и данас су искористили могућност да поставе питања влади, међу којима су била она која су се односила на ситуацију у Мајданпеку, проблем са кафилеријом у Сомбору, реституцију, Јужни ток.
Скупштина Србије (фото ЈуТјуб принтскрин)

Скупштина Србије (фото ЈуТјуб принтскрин)

Шеф посланичког клуба СНС Зоран Бабић питао је данас министре енергетике и унутрашњих послова која је одговорност српске стране и њених преговарача који су склапали енергетски споразум са Русијом, пошто је руска страна одустала од избрадње гасовода "Јужни ток". Он је у делу седнице, када посланици сваког уторка и четвртка постављају питања Влади, позвао МУП да сходно овлашћењима које има, испита све околности под којим је тај споразум направљен, као и некадашњег председника Србије Бориса Тадића и ДС који су, како је оценио, тада креирали живот грађана. - “Моје питање упућено је министрима енергетике и унутрашњих послова - која је одговорност српске стране, односно главних преговарача приликом склапања енергетског споразума, неки од њих су сада наше колеге посланици, који су услови били 2007. и 2008. године када је уговор склапан, да ли су повређени интереси државе - питао је Бабић.
Прочитајтејош:

Тачи јури Вучића по Њујорку!

Он је оценио да је све у Србији непријатно изненадила вест да је руска страна одустала од изградње "Јужног тока". - “То је за нас битан пројекат не само због енергетске безбедности, већ и због отварања нових радних места” - рекао је Бабић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА