Најновије

Убио рођеног брата због прасета!

ФОЧА - "Убио сам брата, ево ме, ухапсите ме"! Овим речима се јутрос, нешто после 8 часова, полицајцима у Дежурној служби Полицијске станице Фоча обратио Миливоје Миловановић (61).
(Фото: thetroymurphyshow.com)

(Фото: thetroymurphyshow.com)

Он је одмах полицајцима предао и пиштољ из којег је, како је рекао, у дворишту убио, три године млађег, рођеног брата Зорана (58). Миливоје је, иначе, бивши управник ресторана КП Дома у Фочи, а Зоран некадашњи радник "УНИС жице" у Фочи. Према незваничним информацијама до убиства је дошло после свађе око коришћења заједничког свињца, у који је Зоран убацио купљену прасад без сагласности Миливоја. О свему томе, ништа није знао ни њихов трећи брат Здравко, који је иначе без посла.
Прочитајте још:

Ухапшене четири особе у Босни због ратног злочина

Од обуставе Јужног тока профитира једино – Хрватска

Здравко има две ћерке, а његова браћа по два сина, а сви су живели у породичној кући на три спрата у насељу Обилићево, у Фочи, познатије по имену Ћерезлук. У предграђе Фоче, браћа су се доселила из села Закмур. Милановићи су једна од најбројнијих породица у Фочи. Но пред кућом покојног Зорана, данас су многи дошли на саучешће, мада полиција у ишчекивању јавног тужиоца уз Требиња није дозвољавала до касних сати приступ кући Милановића. Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА