Најновије

ИСПОВЕСТ СЕКСУАЛНЕ РОБИЊЕ: Тукли су ме врућим железом и палили ми груди и ноге!

ЛОНДОН - Жена која је била присиљена да води љубав са девет мушкарца дневно док је била сексуална робиња открила је, за Скај њуз, сав хорор који проживљавају робови у данашњем добу.
Илустрација (Принтскрин)

Илустрација (Принтскрин)

Ослобођена је пре пет година у западном Лондону када је полиција упала у једну кућу. Њена прича почела је пре десет година када је платила пут од Нигерије до Велике Британије где јој је обећан посао његоватељице. Са још 10 жена кренула је на путовање бродом до Есекса. Завршила је у кући која ће постати њен затвор наредних пет година. Све време биле су под надзором чувара, а за девојке је била задужена својеврсна мадам, Мама Г. - Када би дошле муштерије, чула бих како нас описује; даје податке о величини груди које имамо, и других делова тела, колико смо високе... Онда би рекла број собе и послала муштерију, испричала је "Блесинг", како су је назвали. Када би покушала да пита зашто је тамо, Мама Г би је тукла и палила јој ноге и груди врућим железом. Чувари су јој 'напоменули' да ће је, ако било шта покуша, убити. - Нисам желела умрети, каже.
Прочитајте још:

Путин: Кратке су им руке да би могли да притискају Русију

Чешка: Расправа у парламенту, говор Јарослава Фолдине република Косово не постоји!

Ипак, са још шест жена успела је побећи када су врата случајно остала отворена. Трчале су до пруге метроа: мислиле су, ако већ морамо умрети, нека нас згази и воз. - Дошла сам у ову земљу у потрази за бољим животом. Добро сам васпитана, из добре породице. Удата сам, имам децу. Нисам никад ни помислила да бих могла завршити као проститутка. То је моја срамота, испричала је ова храбра жена која је своје склониште пронашла у сигурној кући. Извор: Дневник.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА