Најновије

Миу Борисављевић бивши дечко претукао насред улице!

БЕОГРАД - Певачица Миа Борисављевић тренутно пролази кроз веома тежак животни период јер је, нажалост, пре 10 дана на својој кожи осетила шта значи бити жртва насиља.
Јутјуб

Јутјуб

Наиме, Никола Минић, бивши момак Борисваљевићеве, пратио ју је колима до њене зграде на Видиковцу и том приликом упао у њен аутомобил, у тренутку паркирања, и из све снаге је ударао по глави. - Миа и Никола су своју љубавну романсу прекинули пре неколико месеци, међутим, Минић је очигледно имао неки проблем у својој глави, те је певачицу, колико сам упућен, пратио недељама уназад. Нису они имали никакав сукоб, па ни самој Мији није јасно због чега ју је напао. Те вечери приметила га је иза себе током целог пута када се враћала кући, и у тренутку када се паркирала испред зграде, он је насилнички отворио врата од њеног аутомобила. Ушао је унутра и из све снаге почео да је удара по глави. Миа није знала шта ју је снашло, али након што је он напустио аутомобил, она је одмах закључала возило и окренула полицију - прича  добро обавештен извор, и додаје како су надлежни органи муњевитом брзином дошли на лице места.
Прочитајте још:

(ФОТО 18+) Гола манекенка мастурбира у фотељи и рекламира фармерке!

Станија – три селфија у три секунде!

- Певачица је била преплашена, али довољно храбра да бившег момка, који важи за неку градску фацу, пријави полицији и стане на пут таквом малтретирању. Испричала им је све што се десило, али није одмах тражила лекарску помоћ већ је сутрадан отишла на детаљан преглед како би имала доказ о повредама. Након што је направљен записник, Миа је позвана на разговор у полицијску станицу, где је испричала и каква ранија искуства има са Николом. Она ће Минића кривично гонити јер не жели да допусти да овакав чин прође некажњено. Иначе, истог дана је унајмила приватно обезбеђење које је са њом сваке секунде, 24 сата дневно, како случајно њеном бившем не би пало на памет да јој приђе - додаје извор. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА