Најновије

Рестрикције воде у Бору, лед носио дрвеће!

БОР - У борској општини,  уведена је и рестрикција воде. Због велике количине леда на далеководима дошло је до хаварије на 35 киловатном далеководу, радници Електромреже Србије су на терену и покушавају да квар отклоне у најкраћем року, али је још неизвесно колико ће поправка трајати.
Невреме (Фото: РТС ПРИНТСКРИН)

Невреме (Фото: РТС ПРИНТСКРИН)

Синоћ су у општини Бор пала и два далеководна стуба због чега је без струје остала индустријска зона, Фабрика лак жице и Фабрика бакарне жице, каже Драган Милошевић, директор Електродистрибуције Бор. Напајање струје је прекинуто и на извориштима пијаће воде Боговина и Злот из којих се снабдева део општине Бор, па је ЈКП "Вододвод" Бор био принуђен да уведе рестрикције у нижим деловима Бора. Вода се грађанима искључује парцијално на три сата, кажу у овом Јавно комуналном предузецу. Напајање Рударско топионицарског басена Бор је стабилно.
Прочитајте још:Бољевац и околина без струје
Ледена киша у Бору и околини од поцетка децембра прави велике проблеме. Без обзира на то што се температуа није знатно спуштала испод нуле, због наслага леда сламала су се стабла дрвећа и гране, што је угрожавало возила и пешаке. Радници Јавно комуналног предузеца Трећи октобар и даље секу и одвозе грање у најугроженијим деловима града и поред путева. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА