Најновије

Мирослав Илић: Аркан ме је ударио!

БЕОГРАД - Мирослав Илић открио је како је престао да пије, како се понашао пре него што је престао и како је алкохол од њега правио монструма.
Фото: ЈуТјуб

Фото: ЈуТјуб

- Не одричем се ничега у животу, па ни тог периода када сам волео да попијем. Ако нисам лизнуо алкохол већ 25 година, и потпуно сам чист, немам разлога да причам сада глупости и керефеке са неке дистанце. У то време, платио сам цех оног синдрома кад немаш, па одједном имаш све. Буде ти важно само да је весело. Мој проблем је био тај што заправо не подносим алкохол. Он грозно утиче на мене, направи од мене чудовиште - рекао је певач. Он се присетио и инцидента када га је Жељко Ражнатовић Аркан ударио док је певач био "под гасом".
Прочитајте још:

Георгиев: Риба за Инстаграм!

Миу Борисављевић бивши дечко претукао насред улице!

- Једном сам пијан дошао у кафану и правио глупости, а за истим столом је седео момак, погледао ме жестоко и спичио ме у цеваницу испод стола. Одмах сам схватио да сам претерао. Касније сам сазнао да је то био Аркан, и да је рекао свом пријатељу да ми поручи да баталим пиће, јер би било кога другог у тој ситуацији пребио на мртво. Нисам био алкохоличар, али сам био будалчина и магарац. Стао сам пред икону 1989. и рекао себи "Ало, бре, магарчино, шта ће ти пиће?". Сви ме питају како сам престао, али нисам имао никакав проблем да престанем. Било је лако и безболно, јер алкохол није био моја органска потреба - рекао је Илић. Извор: Пулсонлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА