Најновије

Томислав Николић зове директно Путина: Треба без срџбе да седнемо и разговарамо

БЕОГРАД - Председник Србије Томислав Николић изјавио је да ће иницирати директан контакт са председником Русије Владимиром Путином о судбини Јужног тока.
Фото: РИА

Фото: РИА

- Треба без срџбе да седнемо и разговарамо са Русијом. Тим поводом иницираћу директан контакт са председником Путином - рекао је Николић за Новости. Он напомиње да прво треба видети хоће ли се градити Јужни ток и анализирати споразум, као и да сматра да не може само Србија да сноси последице измењених околности. - Иако у уговору не постоји директна обавеза руске странке, нека Коштуница и Тадић кажу да да ли је било договора: ево вам ниска рудна рента, зато што ће да прође Јужни ток, или нека објасне зашто је рента тако ниска - навео је Николић. Додаје да јесте русофил, али да то не значи да би запоставио српске интересе у корист Москве и истиче да је убеђен да је између нас и Руса "увек могућ договор, па и око ревизије споразума".
Прочитајте још: Орбан оптужио ЕУ за крах „Јужног тока“ДАМЈАНОВИЋ: Николић се претворио у портпарола Драгицине фондације (ВИДЕО)
  Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА