Најновије

ЛАЛАТОВИЋ: Да ли је могуће да смо примили гол из првог шута?!

БЕОГРАД - Тренер Црвене звезде Ненад Лалатовић рекао је данас да је разочаран ремијем у Лучанима против Младости у 15. колу Суперлиге.
Ненад Лалатовић (фото Јутјуб)

Ненад Лалатовић (фото Јутјуб)

- Немам много шта да кажем. Просто је невероватно да смо примили гол у тренутку када се Рајковић први пут испрљао на мечу. Контролисали смо меч, промашили доста шанси и на крају примили гол из првог шута гол, рекао је Лалатовић на конференцији за медије после меча. Он је подсетио да је имао много проблема са повредама играча, пошто није могао да рачуна на Ђорђа Ракића, Данијела Аврамовског, Вукана Савићевића и Луку Јовића. - Имали смо много проблема са повредама играча, поготово у нападу. Поново се показало да нам је реализација највећи проблем, навео је Лалатовић.
Прочитајте још:

Партизан на паузу са 6 бодова испред вечитог ривала

Тренер Младости Ненад Миловановић признао је Црвена звезда била боља, али да је његов тим стрпљиво чекао шансу и искористио је.

 - Звезда је била бољи ривал, али су наше измене преокренуле ток меча. Терен је био веома тежак и изискивао је велике напоре. У другом полувремено договорили смо се да чекамо грешку Звезде и искористили смо је, рекао је Миловановић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА