Најновије

Мики након притвора тражио помоћ од Вучића, па пали за Нигерију!

КУПИНОВО - Пчелар из Купинова и ријалити звезда Мики Ђуричић тврди да је у затвору провео два дана без разлога и да није ударио полицајца у недељу вече, већ да га је само одгурнуо након што је од њега добио шамар! Он понавља да иза ове афере стоји локални тајкун и открива да је наводно о свему обавестио Александра Вучића!
Мики Ђуричић ријалити звезда (фото: Јутјуб)

Мики Ђуричић ријалити звезда (фото: Јутјуб)

- Велики сам патриота и имам доста пријатеља у полицији, али одговорно тврдим да је добар део у Пећинцима корумпиран од стране локалног тајкуна Лукија. Шта тај човек ради, колико краде и решетари, то сви знају, чак и тужилаштво, зато сам о свему обавестио врх Српске напредне странке, који ме је уверио да је о овом случају обавестио господина Вучића, који ће решити ситуацију. Верујем у правду и његове речи да се нико неће сакрити иза партијске књижице. Луки је пред изборе прешао код њих у партију, али је прво био у СПС-у, па у ЈУЛ-у, а затим је владао са демократама. Ових дана ћу у полицијској управи пријавити све што знам, па макар ме убили на улици - каже Мики и препричава инцидент са полицијом:   - После утакмице у недељу пришао сам полицијској патроли и питао коме да пријавим случај плаћања гласова на изборима и што су довозили Роме камионима на гласање, а о чему сви они у полицији знају. Полицајац је био бесан, али ми није одговорио, и ја сам сео у ауто и после пола сата кренуо за Београд. Исти тај полицајац ме зауставио и тражио документа, рекао сам да немам дозволу и да никада нисам полагао вожњу. Ту своју бахатост признајем и треба да одговарам због тога, зато ми је суд и написао казну од 100.000 динара. И њему сам тада рекао да ме казни, али се се надам да ће у затвор ићи и локални тајкун, после чега ми је рекао да изађем из возила. Када сам поново поменуо Лукија, полицајац ми је опалио шамар пред пет сведока, а ја сам га само рефлексно гурнуо да ме више не бије и викао: „Шта ти је? Што ме бијеш?“ Када сам га гурнуо, он је пао на задњицу и огулио лакат. Чак и полицајац у изјави нигде не каже да сам насрнуо на њега, али то ће све суд да докаже. После су кренули да ми уврћу руке и угуравају ме у ауто као криминалца. Викао сам: „Срам вас био! Идите, хапсите Лукија.“ Бивши фармер каже да се не боји могућих последица због јавних оптужби. - Чак су ми полицајци у станици рекли: „Мики, све нам је јасно, али су нам руке везане.“ Спреман сам да робијам за своја недела, али очекујем да и други буду пред лицем правде, јер за све имам документа, као и људе који ће да сведоче шта све он ради у нашој општини у којој сам, због тога, и одустао од кандидатуре. Не плашим га се јер лајем против њега већ 25 година, и боли ме дупе ако погинем за правду. Нисам се плашио ни за време Милошевића, када сам био вођа Отпора. Тада сам ДОС напуститио после 15 дана, јер су главешине отишле на вечеру Лукијем! - закључује Ђуричић.

Бићу кувар у Нигерији

Чим се оконча судски процес против њега, Ђуричић планира да напусти Србију! - Све је договорено да отпутујем за Нигерију, где ћу радити као кувар и коначно ћу моћи да живим и радим нормално. Верујем у правду и судство, као и да ће се мој случај што пре завршити. Признао сам све што сам урадио, али не и оно за шта неки желе да ме терете јер нисам ударио полицајца - каже Мики. Извор: Ало!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА