Најновије

У ИНАТ ХЕЈТЕРИМА: Овако је Гастоз постао интернет сензација! (ВИДЕО)

Учесник ријалитија “Парови”, Ненад Маринковић Гастоз важи за једну од домаћих интернет сензација. Први видео блогер код нас може да се похвали чињеницом да његови спотови имају више милиона прегледа на Јутјубу.
Гастоз (Фото: Јутјуб)

Гастоз (Фото: Јутјуб)

Клип са којим се прославио, јесте видео у коме Гастоз коментарише Стефани Нафурану Малу. Овим снимком блогер је наљутио дотичну Стефани, па је тако по први пут доспео у медије. Србин из Париза у својој разноврсној компилацији, има и видео где се његова тадашња девојка скинула гола. Овај снимак је уједно и најгледанији Гастозов клип на Јутјубу и има више од три милиона прегледа. Погледајте како то изгледа кад се Марија скида: Гастоз је велику гледаност достигао је и клипом у коме је испрозивао све девојке које су се сликале у купаћем костиму на снегу. Наиме, пре три године тренд је био објавити слику на Фејсбуку, на којој си у купаћем или полугола док стојиш у снегу, па је тако Гастоз решио да направи пародију на рачун тих девојака.
Прочитајте још:ЗМАЈ ОПЛЕО ПО СТАРЛЕТАМА: Тијана и Атина су проститутке! (ВИДЕО)Чему порнићи кад имате Парове: Нове (ин)дискретне авантуре блудне дружине (ВИДЕО)
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА