Најновије

(ВИДЕО) Заборављени случај: Након 43 године нашли тела несталих девојки

"Наше путовање је завршено" - написали су истражитељи у обавештењу породицама двe девојке које су нестале пре 43 године. До сада се није знало да су погинуле у саобраћајној несрећи.
Фото: Јутјуб

Фото: Јутјуб

Амерички истражитељи из Јужне Дакоте коначно су затворили случај стар 43 године. Закључили су да су две нестале 17-годишњакиње погинуле у саобраћајној несрећи 1971. године. Аутомобил с њиховим телима пронађен је у језеру и ништа не упућује на сумњиву смрт.

Средњошколке Kерoл Милер и Памела Xeксон нестале су 29. мају 1971. године. Возиле су се на забаву. Тек у септембру прошле године, захваљујући лошем времену и суши, њихов ауто испливао је из језера само неколико стотина метара даље од места гдје су кренуле кобне ноћи, пише Мирор. Ауто је био у трећој брзини, светла су била упаљена, а истражитељи нису пронашли алкохол. ДНК анализа потврдила је идентитет. У једном тренутку тoком година, Давид Лyке, који већ одслужује затворску казну због неповезаног случаја, оптужен је за убојство девојака. Сумње су одбачене након што је судија утврдио да је признање које је дао цимеру, било лажно. Извор: Мирор

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА