Најновије

На Гледићу код Краљева прорадило клизиште

КРАЉЕВО – На врху планине Гледић код Краљева данас се појавило клизиште и постоји опасност да се једно домаћинство сруши у реку.
Фото: ЈуТјуб

Фото: ЈуТјуб

Како јавља извештач Бете, подиже се потпорни зид помоћу тешке механизације, како би се сачувало то домаћинство. На Гледићкој реци у селу Годачица, Војска Србије је поставила понтонски мост како би мештане са десне стране реке повезала с Краљевом.
„На Гледићкој реци постављамо два тешка моста којима ћемо повезати 1.000 домаћинстава са десне стране реке”, рекао је командант Друге бригаде копнене војске Србије Маринко Павловић.
У гледићком крају, први понтонски мост Војска је јуче поставила у селу Раваница. У поплавама у Краљеву оштећено је 12 мостова. Ситуација у насељу Грдица које је било најугроженије изливањем реке Западне Мораве, полако се поправља, и у току је чишћење домаћинстава, после чега ће Завод за јавно здравље обавити дезинфекцију. По речима председника те месне заједнице, Рада Ерца, вода је уништила сво покућство које више није за употребу. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА