Најновије

Николић: Очекујем да Партизан победи Спартак

БEOГРAД - Tренер фудбалера Партизана Mарко Николић рекао jе данас да црно-бели неће одустати од борбе за титулу првака Србиjе докле год за то постоjе математичке шансе и додао да очекуjе победу и добру игру свог тима против Спартака у Суботици у 28. колу Суперлиге.
Фото: ЈуТјуб скриншот

Фото: ЈуТјуб скриншот

"Били смо у доброj форми, везали неколико добрих утакмица, али дошла jе пауза. Oчекуjе нас тежак меч у Суботици, међутим веруjем да моjи играчи могу да одговоре на таj изазов. Спартак има добар и искусан тим, док смо ми и даље мотивисани у борби за титулу. Борићемо се докле год буде постоjала шанса", рекао jе Николић Танјугу. Oн jе додао да његову екипу ниjе пореметила пауза у Суперлиги због катастрофалних поплава и нада се да ће то доказати у Суботици.
"Mомци су добро и вредно радили, нису били нестрпљиви. Ниjе нас омела пауза и надам се да ћемо то сутра показати. Сви смо спремни да одиграмо jош jедан добар меч", навео jе Николић.
Два кола пре краjа шампионата Партизан се налази на другом месту на табели са 65 освоjених бодова, три мање од Црвене звезде, док jе Спартак на 10. месту са 34 бода. Утакмица Спартак - Партизана игра се сутра од 17 сати у Суботици. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА