Најновије

Пајтић: Драги Драгане...

БЕОГРАД - Новоизабрани председник Демократске странке Бојан Пајтић, у обраћању после избора које је почео са "драги Драгане и драге демократе", изјавио је да ће он да консолидује ДС, да окупи снажан демократски блок, и формира владу у сенци, а да је задатак ДС да ослободи Србију од демагошке и популистичке власти Српске напредне странке.
Фото: Фото сервис ДС

Фото: Фото сервис ДС

Делегати XVIII Скупштине Демократске странке (Фото сервис ДС) Пајтић је рекао да се преварио онај ко се надао да ће се ДС после ових избора цепати, и да ће неко бити гледан испод ока, додавши да је Драган Ђилас његов пријатељ.
Испред Демократске странке је, како је нагласио, задатак да ослободи Србију од демагошке и популистичке власти СНС.
Бојан Пајтић је истакао да није достојан да буде на месту на којем је био Зоран Ђинђић, али да гарантује да ће уложити сваки атом снаге да ДС буде јача, јер онда је и Србија слободнија и јача. "Демократска странка има знања и способности и демократски капацитет. Кампања је вођена на европски отмен начин, а први пут је изабран председник странке из Војводине, што показује да је ДС странка без предрасуда, и не цени људе одакле долазе већ по идејама", рекао је Пајтић. Делегати XVIII Скупштине Демократске странке (Фото сервис ДС) Према његовим речима, без Демократске странке нема демократске Србије, а ову странку од сутра чека велики посао. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА