Најновије

Вучић: Без стида!

БЕОГРАД - Председник Владе Србије Александар Вучић изјавио је да је почаствован позивом канцеларке Ангеле Меркел да посети Немачку и поручио да Србија жели да буде поуздан савезник Немачке, те да то говори без стида.
Вучић: Савезници Немачке и то без стида (Фото: ЈуТјуб)

Вучић: Савезници Немачке и то без стида (Фото: ЈуТјуб)

Као представници Србије понашаћемо се "одговорно озбиљно" и оно што сматрамо нашом најважнијом поруком јесте да ће Србија бити поуздан савезник Немачкој, рекао је Вучић на конференцији за новинаре у Влади Србије уочи његове посете Немачкој 11. јуна.
"Тешко је имајући у виду снагу Србије и Немачке, али жеља је Србије и то говоримо без стида, да буде савезник Немачке, што раније Србија није умела и није знала. То јесте политика Владе Србије и политика ове земље. То је важно за нашу земљу у политичком, економском и сваком другом смислу", рекао је премијер, додавши да би свако желео да буде пријатељ и савезник Немачке.
"То није само питање наше жеље, већ и преузетих обавеза и то морамо да урадимо", подвукао је Вучић. Пред нама је много тешког посла, истакао је премијер. Извор: Танјуг / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА