Најновије

Перуански шаман предвидео победника Мундијала!

Уочи сваког Светског првенства многи се баве прогнозама ко ће бити шампион, најбољи играч, најбољи стрелац, најпријатније и најнепријатније изненађење и слично... Међу прогнозерима нашао се и шаман из Перуа.
Juanosco.com

Juanosco.com

У финалу Светског првенства Бразил ће победити Аргентину, а најбољи играчи турнира биће Меси и Нејмар, сматра шаман из Перуа.
"Имао сам визију да ће трофеј остати у Латинској Америци. У финалној утакмици играће Аргентина и Бразил, који ће на крају победити", изјавио је Франс пресу Хуан Оско.
По речима овог шамана, изненађења ће приредити репрезентације Чилеа, Шпаније, Холандије и Аустралије. Оско је рекао да ће прве звезде Мундијала бити Лионел Меси и Нејмар, којима су шамани спровели ритуал доброг здравља. Шамани из три перуанска подручја окупили су се у среду на националном стадиону у Лими где су извели магијски ритуал. Шамани су веома цењени у Јужној Америци и њиховим предвиђањима се даје посебан значај на том континенту. Светско првенство почеће у четвртак у 22.00 утакмицом између Бразила и Хрватске и трајаће до 13. јула. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА