Најновије

Радуловић: Победићу сву опозицију у Војводини!

БЕОГРАД - Опозиција се не може окупљати на платформи против Александра Вучића, иако он јесте главни проблем Србије зато што није у стању да направи реформе, сматра председник покрета "Доста је било", Саша Радуловић.
Фото: Достајебило.рс

Фото: Достајебило.рс

Коментаришући наводе да лидер Демократске странке Бојан Пајтић и тај покрет позива у нови опозициони блок, Радуловић је рекао како разуме да би странке које су у паду, а покушавају да се спасу и рециклирају своје кадрове, желеле да буду уз опцију као што је покрет "Доста је било". - Морамо да сагледамо систем који је довео до Вучића - објаснио је Радуловић у изјави ФоНету, "јер тај систем мора да се демонтира, а не да буде 'сјаши Курта, да узјаше Мурта'". - У Србији и јесте проблем што свако може са сваким - указао је Радуловић и најавио да ће разговарати са свима, али неће бити компромиса око важних принципа. Радуловић је позвао грађане који имају знања и енергије, а желе да се укључе у промене, да приступе његовом покрету и најавио да ће странку формирати највероватније на јесен, после покрајинских избора у Војводини. - Преко нас сигурно нећете добити место у јавном сектору или паразитско место било где, већ имате само прилику да заједно градимо бољу будућност за нашу децу - навео је Радуловић. Према речима Радуловића, у Покрет протеклих недеља прелазе и припадници програмски блиских странака, али и представници асоцијација привредника. - Месец дана после избора, према истраживањима јавног мњења ми смо готово дуплирали резултат од 2,1 одсто освојених гласова - нагласио је Радуловић.
Он сматра да му то даје право за очекивање да ће на покрајинским изборима у Војводини победити сву осталу опозицију.
- Према истраживањима, све друге странке су у паду, и Демократска, и Нова демократска странка, Либерално демократска партија такође, Уједињени региони су, практично, нестали са политичке сцене, Демократска странка Србије је готово преполовила своје гласове, једино је наш покрет у расту - оценио је Радуловић. Циљна група покрета "Доста је било" су бирачи разочарани "паразитским системом које су рециклирани кадрови и њихове странке спроводиле после петооктобарских промена", закључио је Радуловић. Извор: Фонет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА