Најновије

Вучића не изненађује лажни докторат Миће Мегатренда

БЕОГРАД - Премијер Александар Вучић није изненађен тиме што је утврђено да је докторат Миће Јовановића, ректора Универзитета Мегатренд лажан, али је рекао и да не види какве то везе може да има с докторатом на Мегатренду Небојше Стефановића, министра унутрашњих послова Србије.
Александар Вучић (фото: Јутјуб)

Александар Вучић (фото: Јутјуб)

- Нисам изненађен, али немојте да сада све иде ка томе да се испитују све дипломе с Мегатренда - рекао је Вучић на конференцији за новинаре у Влади Србије. Он мисли да није реално да Мића Јовановић остане ректор Мегатренда. - Колико ми је познато, ипак се већ испитује и диплома министра Стефановића - казао је премијер. Први потпредседник Владе и министар спољних послова Ивица Дачић је, с друге стране, изненађен открићем о лажној дипломи Јовановића, али је упитао и какве он има везе с тим јер Јовановић није члан руководства СПС.
На констатацију да је један од предавача на Мегатренду и Жарко Обрадовић, високи функционер СПС и бивши министар образовања Дачић је одговорио да тамо има и предавача из СНС и ДС.
А потом се обратио новинарима речима: "Неке од вас сам виђао тамо. Неки политички функционери су тамо завршили факултет. Немојте сада да пљујемо оно у чему смо заједно учествовали. Мада ја у томе нисам учествовао јер сам завршио државни факултет у време када није било приватних." Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА