Најновије

(ВИДЕО) ПОГЛЕДАЈТЕ: Партизан са 3 играча умало да победи Звезду са 5!

Након јучерашње туче осам минута пре краја прве утакмице финала плеј офа, искључена су већина играча. Црвена Звезда је остала са петорицом на терену, а Партизан са свега тројицом. 
Звезда се није баш снашла са два играча више на терену (фото Јутјуб)

Звезда се није баш снашла са два играча више на терену (фото Јутјуб)

Изгледало је да ће то бити лак посао за Звезду која је у тренутку прекида водила 69:64. Ипак, Богдановић, Тепић и Ловерњ показали су да су тежак залогај за Симоновића, Џенкинса, Катића, Липовија  и Ребића. Њих тројица су погађали невероватне тројке, али и кошеве под фаулом и додатним бацањем, а у једном тренутку су стигли на минус два! Томе је допринела и невероватно комична тактика Звезде. Углавном се све сводило на шутеве за три поена, а поред тоге што су увек имали отворене шутеве, било је пуно промашаја. Да Симоновић није везао две тројке при крају, и победа је могла доћи у питање. Партизан је упркос свему најпре стигао на 83:81, па потом и на 85:83, и то два минута до краја. Додуше  у тим тренуцима је Звезда имала "свега" четири играча на терену јер је Катић испао због пет личних. Срећом по Звезду, "коцкарска" тактика се овог пута исплатила и Симоновић погађа две тројке којима држи Партизан на дистанци.
Иако бројчано слабији Партизан је у овом тренутку пришао на минус 2 поена (фото Јутјуб)
Иако бројчано слабији Партизан је у овом тренутку пришао на минус 2 поена (фото Јутјуб)
Невероватно је да званично најбољи тренер Јадранске лиге Дејан Радоњић није знао да постави тактику са два играча више.  Довољно је било на пример да му један играч стоји на средини терена спреман да истрчава контре и постиже лаке поене. Такође, шутирање тројки уместо комбинација под кошем могло се обити о главу. Улаз под кош могао је још више оптеретити играче Партизана прекршајима, али играчи Звезде нису ни трудили да потрче, мислећи да ће се све само од себе решити захваљујући бројчаној предности. Ипак, на крају се све добро завршило по Звезду која је сусрет завршила са 4, а Партизан са свега 2 играча. Коначан исход 97:88 за Звезду. Извор: Правда Погледајте тучу која је довела до прекида

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА