Најновије

Вучићев кабинет демантовао наводе о Блеру

БEOГРAД - Бивши премиjер Велике Британиjе Tони Блер неће бити саветник Владе Србиjе, нити премиjера Aлександра Вучића, а неће бити ни плаћен за посету Београду у четвртак, речено jе "Данасу" у кабинету председника Владе Србиjе, преноси Танјуг.
Тони Блер (Фото: ЈуТјуб)

Тони Блер (Фото: ЈуТјуб)

Kако jе обjашњено, Блер jе дошао у незваничну посету Вучићу и разговарали су о европским интеграциjама и о "формирању премиjеровог кабинета". Након медиjима ненаjављеног састанка у четвртак саопштено jе да jе Блер изразио задовољство због напретка Србиjе и пружио jаку подршку процесу европских интеграциjа и намерама Београда да спроведе све неопходне реформе, "прихвативши да у том процесу помогне".
Блер jе, након што jе отишао с функциjе премиjера Велике Британиjе, основао "Tони Блер Aсошиејтс", организациjу коjа jе се бави лобирањем.
На питање за коjе jе све владе у свету лобирао, "Данасу" jе у лондонском кабинету Tониjа Блера речено да "ниjе лобирао ни у jедноj земљи". На исправљено питање "коjе jе владе саветовао", одговор нису добили. Неки српски медији су раније пренели да је Тони Блер постао нови лобиста Србије и саветник Александра Вучића, али је то за Данас демантовао кабинет премијера. Извор: Танјуг / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА