Најновије

Образ допремио у Подриње помоћ од 1,5 милиона

ЛОЗНИЦА - Покрет Образ и православна омладина Шварцвалда (Немачка) прикупили су и допремили помоћ у износу од 1,5 милиона динара становницима општина Лозница и Бајина Башта чија су домаћинства страдала у недавним поплавама.
Фото: Образ

Фото: Образ

- Помогнуто је преко 30 најугроженијих породица у лозничким селима Јелав, Јадранска Лешница, Стража, Горњи Добрић, Липнички Шор, као и у бајинобаштанском селу Гвоздац. Саборци и пријатељи Образа допремили су свакоме оно што је било најпотребније: од грађевинског материјала, кућних апарата, воде за пиће, прехрамбених производа, сточне хране, хигијенских средстава, па до опреме за бебе, играчака и других потрепштина. Уз то, свакој породици је уручена и скромна новчана помоћ у износу од 200 евра. Добротом оца Серафима, настојатеља Манастира Дивљана, подељене су и духовно окрепљујуће православне књиге: поуке Патријарха Павла, песмарице Светог владике Николаја и приче за децу Љиљане Дугалић - стоји у извештају ове организације о хуманитарној акцији.
Наставак акције - Образ ће акцију помоћи наставити и у наредним данима. Уз захвалност свима који су допринели да она успе, позивамо људе добре воље да нам се јаве на имејл info@obraz.rs или на бројеве телефона +381 65 800-2131 и +381 64 876-3040, како бисмо били достојни завештања Патријарха Павла: „Будимо људи“! - саопштавају из Образа.
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА