Најновије

КОНКРЕТНО: Желим да уништим Европску Унију!

БЕРЛИН – Француска десничарка Марин Ле Пен, чија је партија тријумфовала на европским изборима, изјаснила се против Европске уније у интервјуу немачком политичком магазину „Шпигел” и рекла да жели да спречи да тај „антидемократски монструм даље дише”.
Фото: ЈуТјуб

Фото: ЈуТјуб

„Европска унија је једно велико проклетство, један антидемократски монструм....желим да спречим да се он даље 'дебља' и да даље дише....„, рекла је Ле Пен „Шпиглу”. Немачка штампа коментарише да за медије није лако са екстремистима радити, али да је, међутим, с једне стране важно да се сазнају њихове намере, а са друге нико не жели да буде критикован што преноси садржаје који се етички скоро да не могу заступати.
„Онај ко још није добио јасне представе о Националном фронту Ле Пенове, добио их је сада, она је 'без филтрирања' рекла шта жели и то није ништа друго него уништење ЕУ”, коментаришу њене речи немачки медији.
ЕУ је, из угла Ле Пенове, одузела својим чланицама државни суверените и, увођењем евра утерала их у кризу, која се не може решити и зато је њен „рецепт” - назад ка националним државама и укидање евра. Ле Пен је упозорила и немачког канцелара Ангелу Меркел на опасност „експлозије” ЕУ и могућу мржњу према Немачкој, уколико Берлин буде наставио са политиком штедње. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА