Најновије

Красић: Не излазити на изборе и не слушати потписнике Бриселског споразума!

БЕОГРАД - Српска радикална странка упозорава Србе са Косова и Метохије да би изласком на Тачијеве изборе дали легитимитет садашњој и некој будућој такозваној Косовској власти.
Зоран Красић (Медија центар)

Зоран Красић (Медија центар)

Ови избори су ништа друго него још једна етапа у признавању независног Косова и изласком на ове изборе даје се легитимитет постојеће и неке будуће власти у склопу тзв. државе Косово.
Власт у Београду је признала да су јој Срби с Косова и Метохије терет, и они причу о Космету гледају као свршен чин, и сада сву одговорност пребацују на Србе с Косова и Метохије које убеђују да изађу на Тачијеве изборе.
Србија мора на сваком кораку да доказује да жели да врши власт на сваком педљу своје територије. Сходно томе, сви који буду изашли на Тачијеве изборе неће решити ниједан свој проблем већ ће управо дати легитимитет његовој пароли да се бори за мултиетничност и НАТО окупацији српске покрајине, изјавио је потпредседник СРС Зоран Красић. Српска радикална странка позива Србе с Космета да не слушају апел да се изађе на Тачијеве изборе од стране оних који су потписали Бриселски споразум. Извор: НСПМ

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА