Најновије

Пљускови праћени градом данас у Србији

БЕОГРАД - У Србији ће данас бити променљиво облачно време, местимично са кишом или локалним пљусковима и грмљавином, падавине се очекују углавном после подне и увече, а у Бачкој и Банату је могућа и краткотрајна појава града.
Варљиво лето 2014. Фото: mlive.com

Варљиво лето 2014. Фото: mlive.com

Како је саопштио Републички хидрометеоролошки завод, ветар ће бити слаб и умерен јужни и југозападни. Јутарња температура ваздуха износиће од 12 до 18, а највиша дневна од 25 до 31 степен. И у Београду ће бити променљиво облачно време, у већем делу дана суво, а после подне и увече повремено са краткотрајном кишом или пљусковима с грмљавином. Ветар ће бити слаб и умерен, јужни и југозападни. Јутарња температура ваздуха износиће око 18, а највиша дневна око 28 степени.
Прочитајте још:(ФОТО) Погледајте „превртљиво“ небо изнад Београда(ВИДЕО) Временска прогноза: Променљиви четвртак
У Србији ће, према изгледима времена за седам дана, до 17. јула, бити променљиво облачно и свежије време, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином. Више падавина се очекује у петак и суботу. У петак и суботу највиша дневна температура у већини места износиће од 22 до 28 степени, а затим ће бити у мањем порасту. Крајем периода очекује се стабилизација времена. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА