Најновије

(ВИДЕО) Оно што се десило када је изашла из кола шокирало је све!

ЊУЈОРК - Кристин Дикерсон је скоро две недеље пробила термин за порођај, а водењак јој је пукао рано ујутру 28. јуна. Док је јурио колима, Кристинин супруг Трој је снимао своју супругу на путу до породилишта. Међутим, по изласку из кола десило се нешто потпуно неочекивано-Кристин се породила стојећи и придржавајући се за врата аутомобила.
Драма после изласка из возила (Принтскрин: Јутјуб)

Драма после изласка из возила (Принтскрин: Јутјуб)

У видеу који је постао прави хит на друштвеним мрежама, види се како се пар вози ауто путем, а Кристин кроз стењање и вриштање моли свог супруга да стане негде ближе, јер мисли да не може да издржи до болнице. Трој се трудио свим силама да је умири док не стигну до болнице, али како је закорачила из кола, Кристин је рекла да осећа бебину главу како излази. У том моменту, Трој је зграбио торбу из кола и позивао запослене у помоћ. - Изашла је из кола и само се укопала у месту. Ја и дечко који ради на паркингу смо је терали да седне у колица, али није могла. У само неколико минута наша беба је просто излетела из ње. Кристин је викала на мене да ухватим бебу, јер се све тако брзо дешавало – испричао је Трој. Дечак, коме су дали име Трует, родио се 28 јуна у 2 ујутру, а чак 10 бабица је изглетело из болнице да помогне Кристин.
Прочитајте још:Погодите у коју земљу Срби највише путују?!Хороскоп за четвртак, 10.7.2014.
- Одушевљена сам што имам све снимљено. Иако сматрам да је то веома интиман тренутак да бих га поделила са целим светом, сматрам да је добро да људи виде шта су наша тела способна да ураде – рекла је Кристин. Трој обожава да снима догађаје из њихових живота, а такође је снимио рођења њихова два старија детета, Тарнера и Тилмана. Погледајте видео: Извор: Дневне.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА