Најновије

Три пута погађајте за кога Меркелова навија на СП

Немачка канцеларка Ангела Меркел, која ће сутра уживо у Рио де Жанеиру гледати финале Мундијала, рекла је данас да јој је једино важно да "панцери" освоје титулу светског шампиона, а да јој није битно којим резултатом.
Стадион је у оном правцу (фото: gizadeathstar.com)

Стадион је у оном правцу (фото: gizadeathstar.com)

"Неће бити лако, поготово што након победе од 7:1 над Бразилом у полуфиналу сви мисле да смо практично већ стигли до циља. Ипак, ниједна европска земља још није освојила Мундијал када се он играо у Јужној Америци. Морамо сви да се надамо најбољем, јер ће бити веома тешко против Аргентине. Не бих да прогнозирам резултат, само да победимо", рекла је Меркелова телевизији ЗДФ. Она је уживо гледала прву утакмицу коју је Немачка играла на Мундијалу у Бразилу против Португалије, а тада су изабраници Јоакима Лева славили са 4:0. Финална утакмица Светског првенства у фудбалу између Немачке и Аргентине игра се сутра на стадиону Маракана у Рио де Жанеиру од 21 сат по средњеевропском времену.
Још вести:Амери распаметили Меркелову!Меркелова критикује Mоскву, прети санкцијамаАнгела Меркел одала пошту атентаторима на Хитлера
Извор: Тањуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА