Најновије

Турчин признао убиство још једног албанског детета

Немачки држављанин турског порекла Ибрахим Б. (43), који у истражном затвору у Билефелду чека суђење за убиство петогодишњег Дана из Ерфурта, признао је убиство осмогодишње албанске девојчице Џенисе Мује.
Полиција претражује шуму, илустрација, фото: Onlinenigeria.com

Полиција претражује шуму, илустрација, фото: Onlinenigeria.com

Она је у Хановеру нестала 7. септембра 2007. године. Иако постоје индиције да је реч о сексуалном манијаку, Ибрахим је као мотив злочина навео мржњу према Албанцима. Полиција настоји да утврди праве мотиве, али је чињеница да оба детета потичу из албанских породица. Као што су "Вести" већ писале, Ибрахим Б. је као невенечни супруг у Хановеру живео са Џенисином тетком и с њом је имао двоје деце. Због сумње да је одговоран за нестанак Џенисе, он је 2007. године провео 42 дана у истражном затвору, али је због недостатка доказа пуштен. Злочинац је убиство признао прво затвореницима у Билефелду, а затим је нацртао скицу где је леш закопао. Као место злочина означио је шумицу Галгенберг код Вунсторфа. У близини тог шумарка, на излазу с аутопута А2, још 2007. нађени су делови Џенисне одеће.
Погледајте и ово:Турчин убијао децу са Косова
Екипа од 30 полицајаца и шест специјално обучених паса безуспешно су ових дана претраживали означену шумицу. На два места пронашли су кости, али, према анализи судских лекара, оне су животињског порекла. Потрага је затим настављена. Саша Харинг, адвокат који заступа двојицу затвореника којима се Ибрахим поверио, каже да Тучиново признање написано на седам страница делује веродостојно. У јавном тужилаштву у Хановеру потврдили су пријем писменог признања. Према речима адвоката Харинга, Џенисини родитељи Јулијано и Лика Муја веома су потресени вешћу да је њихова ћерка вероватно убијена, а утеху и подршку пружа им породица.
Ни трага од тела Полиција са псима означену шумицу упорно претражују, а остао је још један мањи део. Према речима стручњака, претрага је отежана јер је леш вероватно дубоко закопан и већ иструлио, па пси нису од помоћи.
Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА