Најновије

(ВИДЕО) ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: Који дан након 'стравичне' повреде Нејмар снимљен како нормално хода!?

Бразилци још увек оплакују понижавајући пораз својих фудбалера у полуфиналу с Немачком , траже разлоге те невероватне срамоте и питају се како ће уопште изгледати будућност фудбала у њиховој земљи.
Наводно Нејмар, ЈуТјуб скриншот

Наводно Нејмар, ЈуТјуб скриншот

Један од разлога катастрофе у Бело Хоризонту био је и изостанак њиховог најбољег играча јер нису имали коме да додају лопту. Обично су је, кад нису знали шта би с њом, додали Нејмару, а он би је проследио даље, тукао према вратима или би изнудио прекршај. Све то му је ишло добро. Ипак, након што је Колумбијац Зунига борилачким захватом онеспособио Барселонину и бразилску звезду, Селекао је у полуфинале морао без свог најјачег адута. Међутим, ових се дана Бразилом проширила теорија завере у коју је заиста тешко поверовати. Портал Спорт Витнес објавио је причу о томе да Нејмарова озледа - не постоји! Као доказ томе наводи се да Нејмар у петак навече, након утакмице с Колумбијом, уопште није отишао у болницу, већ да је то био неко други. Играч је, наиме, стигао у болницу лежећи на болничким колицима и покривајући лице. То има смисла ако је патио од силних болова након ударца у крста.
Нејмар пуни ступце:Стара љубав заборава нема: Нејмар поново са раскошном Бразилком(ВИДЕО) Погледајте како је Нејмар промашио „за све паре“!Нејмар након инцидента против Хрватске: Није ме брига!
Као најјачи “доказ” овој теорији наводи се да на десној руци особе довезене у болницу нема тетоважа (наравно, њихов се нестанак лако могао средити у Фотошопу). Има још: Бразилски фудбалски савез потврдио је да су из сигурносних разлога избрисани сви записи о Нејмаровом уласку у болницу. Једна медицинска сестра наводно је снимила Нејмара по доласку у болницу, а отпуштена је дан касније. Још један “доказ” аутори ове невероватне теорије извукли су из наводно ексклузивног видео снимка бразилског ЕСПН-а, која четири дана након повреде приказује Нејмара како нормално хода и не осећа никакве болове... Једино питање на које нису могли да дају одговор било је - зашто би Нејмар и Бразилци лажирали повреду? Да не игра у полуфиналу Светског првенства? Извор: Јутарњи.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА