Најновије

Oвако су Срби честитали уједињење Лугаснка и Доњецка!

БЕОГРАД - Српски сабор "Заветници" упутио је писмо подршке руководству Доњецке и Луганске Народне Републике у којем им је честитао уједињење. 
Заветници на испраћају руских спасилаца (Фото: Заветници)

Заветници на испраћају руских спасилаца (Фото: Заветници)

- Oд првог дана стварања ваше државе са пажњом пратимо сва дешавања. Радују нас величанствене победе ваших добровољаца над бројчано и технички надмоћнијим непријатељем, али смо забринути када видимо како нове генерације фашиста убијају цивиле, жену и децу само зато што се осећају као Руси, зато што говоре руски и зато што у срцу и мислима носе жар слободе. Посебно нас је обрадовала вест о коначном уједињењу Луганске и Доњецке Народне Републике и стварању нове слободарске државе, изникле из љубави њеног народа - стоји у писму Заветника.
Прочитајте још: Новорусија прогласила државне границе!
У овој организацији поручују грађанима Новорусије да њихова борба српском народу даје "снагу и охрабрење". - За Србију и српски народ, који се тренутно налази под окупацијом ваша борба представља снагу и охрабрење. Ви истрајавате и опстајете упркос стравичној медијској пропаганди, у свету зла, интрига, превара, америчко-фашистичке НАТО хунте. Имате реч и обећање српског народа да ћемо, када се ослободимо окова, бити прва држава која ће признати Новорусију као суверену државу. Надамо се да ће, када дође тај дан, на вашим територијама владати благостање и бољитак и да ће све руске земље бити ослобођене и уједињене. Показали сте целом свету да је она војска која брани своје куће, своја огњишта и своје породице непобедива - поручују Заветници. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА