Најновије

Олуја, град и ветар и данас и сутра!

БЕОГРАД - У Србији ће данас и сутра, у петак, бити непогода с великом количином падавина, градом и јаким ветром, упозорио је Хидрометеоролошки завод Србије.
Олуја поново прети Фото: christianpost.com

Олуја поново прети Фото: christianpost.com

Сутра пре подне ће у Србији време бити претежно сунчано, а поподне и увече променљиво облачно, местимично с пљусковима и грмљавином. Понегде се очекује непогода с великом количином падавина, градом и јаким ветром. Ветар ће сутра у Србији бити слаб до умерен, северозападни. Најнижа температура биће од 14 до 18, а највиша од 25 до 30 степени.
Прочитајте још:Српски тајкун Војин Лазаревић претвара Албанију у складиште гасних шкриљаца!?
У Београду ће сутра бити пре подне време бити претежно сунчано, а поподне и увече променљиво облачно с пљусковима и грмљавином. Ветар ће бити слаб до умерен, северозападни. Најнижа температура биће око 18, а највиша дневна око 29 степени. У суботу ће време у Србији бити претежно сунчано и мало топлије, али се поподне и увече, углавном на истоку, очекују пљускови и грмљавина. У недељу и понедељак време ће бити сунчано и веома топло с највишом температуром од 30 до 35 степени. У понедељак увече на северозападу Србије, а у уторак и у већини других крајева, очекује се освежење с пљусковима и грмљавом. До пред крај идуће недеље време ће бити променљиво облачно с локалном појавом пљускова и грмљавина, поподне и увече. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА