Најновије

Бед Блу Бојси: Партизан је трећи највећи хрватски клуб!

ЗАГРЕБ - После победе загребачког Динама у другом колу квалификација за Лигу шампиона над Жалгирисом од 2:0 и пре реванша хрватски медији гледају ка трећем колу и потенцијалним противницима у тој фази.
Прогласили их хрватским клубом Фото: partizan.rs

Прогласили их хрватским клубом Фото: partizan.rs

Издвојили су београдски Партизан, а по њиховим речима, црно-бели су доста лошији тим у великим финансијски проблемима, па би пролаз "модрих" до плеј-офа био доста лакши када би се срели са старим ривалима из бивше Југославије. Шансе постоје да се ова два тима сретну јер је Партизан у среду на свом стадиону савладао Торшавн са Фарских Острва резултатом 3:0, и у реваншу црно-беле не чека тако тежак посао за пролазак у наредну фазу. Медији у Хрватској наводе да се навијачи надају да ће "извући" Партизан због лоше финансијске ситуације и недавног хапшења Драгана Ђурића, председника црно-белих. - Наши разлози су сасвим реални, не видимо разлог зашто би Динамо у Ниону желео да избегне Партизан", наводи се у тексту хрватских "Спортских новости", које су цитирале и једног навијача загребачких "модрих" после меча Динама са Жалгирисом: - А сада нам дајте трећи највећи хрватски клуб. Хоћемо Партизан! Потом су у истом тексту хрватски новинари и мало детаљније осврнули и на ситуацију у табору српског вице-шампиона.
Прочитајте још:Звезда нуди доживотне столице на Маракани!
- Београђани нису нешто посебно квалитетни и имају великих финансијксих проблема који прете "распадом система". Председник им је недавно други пут ухапшен, а силан новац од продаје играча у последњих неколико година нестао је без трага. Осим тога, довели су само једног играча овог лета, а веома је лако да клуб напусти Данко Лазовић, њихов најбољи играч. На крају крајева, навијачи Динама имају лепе успомене на последњи сусрет са Партизаном. Зашто се то не би поновило?, закључено је у краткој анализи хрватског сајта. Реванш мечеви квалификација за Лигу шампиона играју се 22. и 23. јула, а потенцијални противници у трећој фази биће познати након жреба који се у петак одржава у Ниону. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА