Најновије

(ФОТО) БРИТАНЦИ ОПТУЖУЈУ: "Путин је убио нашу децу"!

ЛОНДОН - Обарање малезијског авиона изнад Украјине и даље је главна тема број један у свету а судећи према реакцијама британских медија, главни кривац за ужасну авио трагедију је руски председник Владимир Путин!
Директне оптужбе: Британски дневници (Твитер)

Директне оптужбе: Британски дневници (Твитер)

Наиме, насловне стране главних енглеских дневних новина препуна су најдиректнијих оптужби усмерених на Путина који се на острву сматра за малетене налогодавца за обарање малезијског авиона. "Дејли мејл" тако доноси наслвну страну са натписом "Путин је убио мог сина" где отац британског студента генерације окривљује руског лидера за смрт свог детета.
Прочитајте још:Венецуела окривила САД за пад малезијског авиона!
Интересантно да се поред наслова "Путин је убио мог сина" налази фотографија принца Џорџа, сина Вилијама и Кејт, који је део другог текста на насловној страници "Дејли Мејла". Насловна страна тиражног "Дејли Мирора" пуна је слика страдалих путника са лета МХ 17 са насловом "Путинове жртве"! Ово је само део насловница британских дневника који се просто утркују у нападима и оптужбама на рачун Владимира Путина а друштвене мреже су препуне реакција, како позитивних тако и негативних а један од коменатара на Твитеру је да је британска пропаганда против Путина налик оној Гебелсовској. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА