Најновије

(ВИДЕО) МОНТАЖА: Снимак разговора Руса о обарању цивилног авиона направљен пре несреће?!!!

На Јутјубу се појавила анализа снимка који су Украјинци поставили пре неколико дана такође на овом сајту, а који тврди да је украјински снимак лажан.
Време настанка снимак и време кад је пуштен на Јутјуб (фото Јутјуб)

Време настанка снимак и време кад је пуштен на Јутјуб (фото Јутјуб)

Украјинци су поставили пре два дана аудио запис у којем се тврди да је у питању разговор двојице руских обавештајаца који у једном тренутку схватају да су грешком оборили цивилни авион. Аутор анализе, који говори на енглеском језику са америчким акцентом, сумња  у веродостојност украјинског снимка из више разлога. "Под један, Украјинци су и раније продуковали лажне вести. Под два, како су тако брзо пресрели ову информацију и поставили је на Јутјуб. Али трећи, проблем је што ово урађено траљаво и што је снимак урађен пре него што се напад десио! Онај који је ово пустио, знао је да ће авион бити нападнут", тврди аутор анализе.
Прочитајте још: (ВИДЕО) Украјинци пустили снимак у ком Руси признају да су грешком оборили цивилни авион?!
Он каже да се може видети време када је видео урађен, а то је 16. јул у 19. часова 10 минута и 24 секунде. А снимак је окачен на Јутјуб у ноћи између 17. и 18. јула, девет минута након поноћи. Фајл је избрисан, али је скинут 810 пута пре тога. "Али једном кад ставите нешто на интернет, то је ту, у кеш меморији, не можете га у потпуности уклонити. И овај видео који би требало да буде доказ против побуњеника, сепаратиста, препун је рупа. Пре свега, ово је направљено пре него што је авион нападнут и ко год је то поставио и покушао да уклони, знао је да ће авион бити нападнут. И покушали су да окриве Русију. Па, ко би то могао бити? Мислим да већ знате", каже аутор анализе. "Ако нису имали шта да крију, зашто су брисали фајл? Управо то су урадили. Али прекасно", додаје он. Он сматра да су покушали да сместе Русији да стоји иза напада, али су били траљави. Исти аутор доноси и други снимак у којем се пита зашто је авион скренуо са путање. Он анализира слику која показује да су се авиони кретали доста јужније, па није јасно зашто је овај отишао северно, тачно изнад ратне зоне. На овом видеу, он понавља и тезу о томе како је украјински снимак, "доказ о умешаности Русије", настао пре него што је авион оборен. Извор: Правда Прочитајте још: Венецуела окривила САД за пад малезијског авиона!СТРАВА И УЖАС: Леш из авиона јој упао у кућу!Пилот се осетио несигурно, па скренуо ка ратној зони?!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА