Најновије

(ФОТО) Српски тенкисти у Москви

Припадници Војске Србије који ће бранити боје наше земље на предстојећем Тенковском биатлону у Руској Федерацији стигли су у недељу у раним јутарњим часовима у Москву. Већ после неколико сати, наши тенкисти почели су припреме, пре свега упознавање са руским борбеним возилима које ће користити на такмичењу.
У току припреме за биатлон, фото: Мod.gov.rs

У току припреме за биатлон, фото: Мod.gov.rs

На полигону легендарне Катамировксе дивизије наша екипа је са колегама из Анголе и Венецуеле обавила уводне припреме. Наредних дана пет тенковских посада из наше војске интензивно ће тренирати како би такмичење, које почиње 2. августа, дочекали што спремнији. На овогодишњем Тенковском биатлону очекује се учешће најмање 11 земаља, међу којима су и тенковске „супер-силе“ попут Кине, Индије и наравно домаћина Русије, па српским оклопњацима, који на том надметању учествују први пут, свакако неће бити лако да направе добар пласман. У наредним данима знаће се и коначан број учесника. Пуковник Жељко Кузмановић, вођа српске екипе, оценио је да је морал наших момака на завидном нивоу у шта су се данас увериле и њихове колеге из иностранства.
Прочитајте још:Стрелков: Украјици су се пробили тенковима до аеродрома у Доњецку, прети нам опкољавање!УЖАС У ГАЗИ: Палестинци броје мртве, тенк убио бебу!(ВИДЕО) Тенкови Руске Федерације у Доњецку!?
Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА