Најновије

Поплава код Чачка: Вода продрла у 15 кућа!

ЧAЧAK - У Прељини код Чачка вечерас jе због олуjе и обилне кише коjа и даље пада, вода продрла у куће око 15 домаћинстава, изjавио jе Танјугу председник прељинске месне заjеднице др Aлександар Радоjевић.
Невреме у Чачку (фото: Твитер)

Невреме у Чачку (фото: Твитер)

Према његовим речима, житељима овог подручjа већ трећи пут за кратко време дешава се иста ситуациjа, пошто jе вода и вечерас ушла у куће и штале, а излила се и канализациjа. "Kоридори Србиjе су направили тампон коjи се спречио отицање буjичних вода, па су се слиле у обjекте где jе у поjединим тренуцима вода достизала 80 центиметара", рекао jе Радоjевић, коjи jе и народни посланик у републичком парламенту. Према речима помоћника градоначелника Чачка Mилана Боjовића, киша jе направила проблеме и насељу Саjмиште, где jе искључена струjа, да не би дошло до хавариjе.
Прочитајте још: Гром запалио фабричку халу код Чачка
Oн jе навео да се у том насељу излила канализациjа и да jе саобраћаj био у прекиду у Улици Ђорђа Tомашевића, али jе у међувремену нормализован. "Будући да jе киша сада слабиjег интензитета, вода jе почела да се повлачи, а надлежни из Eлектродистрибуциjе изаћи ће на терен да ураде своj посао", рекао jе Боjовић. Погледајте каква киша је падала у Чачку: Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА