Најновије

Клинтон има нову љубавницу због "злобне супруге": Агенти је скривају од Хилари?!

Бил Клинтон има љубавницу, а агенти Тајне службе зову је надимком 'Енерџајзер', тврди Роналд Кеслер у својој новој књизи 'Детаљи о Првој породици: Агенти тајне службе откривају скривене животе председника', чије је одломке објавио колумниста Њујорк Поста Ричард Џонсон.
Афера која је уздрмала САД, фото: Violetblues.com

Афера која је уздрмала САД, фото: Violetblues.com

Један одломак садржи цитат извора који је открио како 'Енерџајзер' нема проблема с уласком у Клинтонов дом у Њујорку. - Немој је заустављати, нити јој се приближавати, само је пусти да уђе унутра - казао је извор. Љубавница бившег америчког председника има врло истакнуте и велике груди, цитиран је у књизи један други извор, преноси "Јутарњи.хр". - Био је топао дан, а она је носила топић с дубоким деколтеом. Кад се нагнула, њене груди умало су испале. Изгледале су врло прпошно, али и врло ново и 'напуњено'. Није било сумње да су вештачке - казао је један од безбедњака о мистериозној љубавници. Иако су информације о Клинтоновој наводној љубавници врло оскудне, казао је Њујорк Пост је известио како се ради о плавуши, како и Билови и Хиларини агенти сарађују на томе да информацију сакрију од Хилари. Кеслер у књизи тврди да агенти Клинтонове супруге скривају љубавницу као део освете, 'јер је Хилари према њима увек злобна'. Бивши председник 1995. имао је аферу с Моником Левински, тадашњом приправницом у Белој кући, што је довело до његовог телевизијског извињења америчкој јавности 1998. године.
Прочитајте још:Клинтонова: Оштрије на Путина!(ВИДЕО) Алија Изетбеговић нудио Клинтонов план да се побије 5 хиљада Сребреничана!
Левинскy је годину дана касније у интервјуу за магазин Тајм назвала њихову везу сасвим неприкладном. - Скидао ме погледом. Полако, од ножних прстију до потиљка па натраг. Тај његов продоран поглед... из његових очију пршти сексуална енергија, животињска. Ако ти се таква особа свиди, не можеш јој одолети - казала је. Клинтон је признао како је имао ванбрачну сексуалну везу и са глумицом и моделом Џенифер Флауерс. И адвокат Доли Кајл Браунинг рекла је како је била у дугогодишњој вези са Клинтоном, од 70-их све до 1992. године. - Наши сусрети и сексуални односи су варирали, али током година пуно смо се пута сексали - казала је те додала да је Клинтон окончао њихову везу и казао да ће је уништити ако ишта објави у медијима. Елизбет Ворд Грејсен, бивша мис Америке, такође је рекла како је једну ноћ провела са Клинтоном. Кеслерова књига светло дана угледаће 5. августа, а укључиваће приче које ће стварати новинске наслове о националним вођама и агенцији која се заклела да ће га штити. Извор: Аваз.ба

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА