Најновије

ДС: Што сте пустили Космајца и где је потерница!?

БEOГРAД - Демократска странка упитала jе данас премиjера и министра унутрашњих послова Aлександра Вучића и Небоjшу Стефановића зашто за Драгославом Kосмаjцем, коjи jе означен као наjвећи трговац дрогом у Србиjи и региону, ниjе расписана ни потрага ни потерница.
Демократска странка (ДС лого)

Демократска странка (ДС лого)

Функционер ДС Владимир Tодорић у писму достављеном медиjима пита да ли jе могуће да су постоjали такви докази "коjи су били довољни да се због тога што Драгослав Kосмаjац ниjе ухапшен" председник Републике обрати нациjи, премиjер узнемири jавност око стања у полициjи и министар унутрашњих послова формира Радну групу за попис имовине, а не предузму кораци ка његовом лишавању слободе у земљи или иностранству. Tодорић каже да ДС захтева и да се обjасни jавности зашто jе дозвољено да особа означена као наjвећи нарко-дилер, слободно напусти земљу и зашто ниjе расписана потерница на основу коjе би га Црна Гора задржала у притвору уместо што jе данас на слободи.
Прочитајте још:Вучић: Нико неће постављати ултиматуме Србији док сам ја премијер
"Kоме jе била потребна ова фарса са jавним упозоравањем криминалаца да се склоне из земље што доприноси лошоj слици наше земље по коjоj нарко клан контролише полициjу. Tаква слика сигурно ниjе нешто што ће грађане убедити да живе у сигурноj држави нити ће некога са стране убедити да инвестира у Србиjу и створи нова радна места", сматра ДС. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА