Најновије

Ивица Дачић летовао са Мишом Бананом, а хтео то да сакрије!?

БЕОГРАД - Говорећи о бившем начелнику УКП Родољубу Миловићу, ког је на саслушању назвао Папаја, Дарко Шарић, оптужен за трговину дрогом и низ кривичних дела, на саслушању је рекао да је Миловић уцењивао министра Ивицу Дачића, јер је Дачић наводно хтео да сакрије да је био на летовању са Мишом Бананом.
Дачић (Фото: ЈуТјуб)

Дачић (Фото: ЈуТјуб)

„Па он је самог министра Дачића уцењивао. Рецимо, Дачић је са Мишом Бананом био на одмору у Марбељи. Његова жена и Мишина девојка, коју ја знам, Јасна, оне су се сликале тамо… Шта је имао Дачић да крије, није ништа радио, нити га ја познајем, нити ми је шта рекао. Не знам ни (његовог бившег саветника) Бранка Лазаревића. Ево како је Дачића уцењивао. Кад су дошли да претресу Мишу, нашли су те слике. Та Марбеља је била 2008. године кад је изабран Дачић и кад је он одлучивао хоће ли у влади бити Демократска странка. Отишли су тамо, били су пријатељи и срамота је како је дозволио један министар да га уцењује један ђилкош, овај Папаја. То је једна кукавица и монструм. Називао је Дачића крметом“, тврди Шарић.
Читајте опширније о Шарићевом саслушању: ШОКАНТНИ ТРАНСКРИПТИ: Мишковић је нула, сина му ценим; Миловић звао Дачића крметом
Извор: Курир / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА