Најновије

СНС: Срамотно да било ко у ДС спомиње Космајца

БЕОГРАД - Српска напредна странка саопштила је данас да надлежни органи у Србији раде свој посао у складу са Уставом и законским овлашћењима, кад је то потребно, а не кад пожели или нареди Демократска странка.
Космајац (Фото: Наше новине)

Космајац (Фото: Наше новине)

Реагујући на саопштење демократа у којем питају премијера и министра полиције зашто за Драгославом Космајцем, који је означен као највећи трговац дрогом у региону није расписана потерница, СНС наводи да демократе и даље живе у прошлости и "верују да политичке партије, као у време њихове владавине, хапсе, врше истраге, подижу оптужнице, суде и пресуђују". СНС додаје и да је "апсолутно срамно" да било ко из ДС прича о Космајцу јер је у време док су демократе биле на власти "била јавна тајна да је Космајац највећи нарко-дилер". "Колики је степен толеранције демократа према криминалу и корупцији, и колика је била њихова брига о грађанима и држави, показује чињеница да је било неопходно да се власт у Србији промени, па да грађани, тек са доласком СНС имају прилику да виде да су сви једнаки пред законом, да нико није изузет из истраге, и да коначно сазнају истину о свему и свакоме", наведено је у саопштењу. Додаје се и да је један од примера за то Дарко Шарић, који се у време владавине демократа шетао по свету, а сада је у затвору.
Прочитајте:ДС: Што сте пустили Космајца и где је потерница!?
"Демократска странка је последња која треба да прича о криминалу и корупцији, јер док су они били на власти у Србији су се свакодневно дешавале пљачкашке приватизације, расипали државни ресурси, урушавала држава и разарале апсолутно све институције", наводе напредњаци. СНС ће учинити све да се ојачају урушене институције у Србији и да више нико никада не стрепи да ће изгубити радно место зато што је одговорно радио свој посао. ДС је раније данас упитала премијера и министра унутрашњих послова Александра Вучића и Небојшу Стефановића зашто за Драгославом Космајцем, који је означен као највећи трговац дрогом у Србији и региону, није расписана ни потрага ни потерница. Функционер ДС Владимир Тодорић у писму достављеном медијима пита да ли је могуће да су постојали такви докази "који су били довољни да се због тога што Драгослав Космајац није ухапшен" председник Републике обрати нацији, премијер узнемири јавност око стања у полицији и министар унутрашњих послова формира Радну групу за попис имовине, а не предузму кораци ка његовом лишавању слободе у земљи или иностранству. Тодорић каже да ДС захтева и да се објасни јавности зашто је дозвољено да особа означена као највећи нарко-дилер слободно напусти земљу и зашто није расписана потерница на основу које би га Црна Гора задржала у притвору уместо што је данас на слободи. Извор: Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА