Најновије

ХОРОР: Трудница нудила секс док њен дечко гледа - све се претворило у масакр!

Брук Слокум (18), у осмом месецу трудноће, пронађена је удављена у пртљажнику аутомобила Бредија Острајка (31), са којим су се она и њен дечко Чарли Опенер (25) преко сајта Крејгслист договорили да им плати како би са девојком имао секс пред њеним партнером.
Жртве - Брук Слокум и Чарли Опенер

Жртве - Брук Слокум и Чарли Опенер

Нешто раније, у парку у којој су догворили сусрет са Острајком, пронађено је Опенерово обезгављено тело, док за главом полиција још увек трага. Мејлови до којих је полиција дошла показују да је Слокумова на Крејгслисту објавила оглас у коме нуди плаћени секс у присуству свог дечка. Оглас је привукао Острајка, до кога је полиција стигла пратећи електронски траг након што је пронађено Опенерово тело. Показало се да је Слокумову, која је нестала 12. јула, Острајк пет дана држао заточену у свом дому у Вајомингу. Када је полиција стигла, покушао је да побегне у свом аутомобилу и слупао га, а затим је у себе испалио смртоносни хитац. У пртљажнику Острајковог аутомобила полиција је пронашла мртво тело Слокумове, а у његовој кући затекла је “паклени амбијент” и запленила око 400 предмета - оружја, муниције, ножева и опреме за електронско праћење, као и ствари које су припадале двема жртвама. Острајк је већ од раније био познат полицији, јер га је бивша девојка пријављивала због насиља у породици. Она је, срећом, жива и здрава, а полиција истражује неразрешене злочине, не би ли евентуално пронашла још неку од његових жртава. Породица Слокумове изразила је огромно жаљење због губитка ћерке и нерођене унуке, истовремено упозоравајући на опасности које вребају из контаката са незнанцима преко интернета, и критикујући закон државе Мичиген, који као границу за самосталан живот одређују 17 година, што их је спречило да девојку задрже код куће.
Прочитајте још: (ВИДЕО) Украјинска деца секирама и ножевима прете „Московљанима“!
Ово, иначе, није први случај да се плаћени секс договорен преко сајта Керејгслист, на коме људи иначе размењују најразноврсније понуде, махом несексуалне природе, заврши злочином. Извор: Базфид, Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА