Најновије

Израел: Савет за људска права УН је антисемитска организација!

Министар иностраних послова Израела Авигдор Либерман оптужио је Савет Уједињених нација за људска права (УНХРЦ) да су антисемитска и лицемерна организација, назвавши их саветом за права терориста.
Израелски званичници осуђују УН (фото: cyprusgasnews.com)

Израелски званичници осуђују УН (фото: cyprusgasnews.com)

Израелски министар иностраних послова Авигдор Либерман је описао Савет Уједињених нација за људска права (УНХРЦ) као "савет за права терориста", због њиховог плана да испитају злочине израелске војске у Гази. Либерман је контраверзну примедбу изнео након сазнања да агенција УН намерава да покрене истрагу о израелској војној кампањи у појасу Газе. "Ми ћемо наставити да се боримо против тероризма и наставићемо да се боримо против лицемерја и антисемитизма организација  као што је савет за људска права УН" рекао је Либерман. Одлука УНХРЦ-а да покрене истрагу донета је убрзо након њен председавајућа  Нави Пилаи рекла да постоји "велика могућност" да Тел Авив крши међународно право у својим војним операцијама на територији Газе.
Прочитајте још ЖЕНЕВА: Израел чини ратне злочине!Аманпур шокирала израелску министарку: Зашто бомбардујете болнице у Гази?
Овај развој догађаја долази након што је израелски режим широм света критикован за своје жестоке нападе нападима на појас  Газе, у којима је до сада погинуло скоро 730 људи, укључујући многе жене и децу, и оставио хиљаде више повређених. У међувремену, израелска министарка правде Ципи Ливни је такође оптужио УНХРЦ због како каже "подршке тероризму" и она поново истиче да ће Тел Авив "наставити да се бори против тероризма." Извор: www.israelnationalnews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА