Најновије

Шеф кабинета Маје Гојковић добио отказ због неспособности!

БЕОГРАД - Административни одбор Скупштине Србије разрешио је данас Небојшу Пешића дужности шефа Кабинета председнице парламента на њен захтев, због тога што, како је образложео, није био у могућности да испуни очекивања која та функција носи.
Маја Гојковић (принтскрин Јутјуб)

Маја Гојковић (принтскрин Јутјуб)

Генерални секретар скупштине Јана Љубичић рекла је на седници да је од председнице парламента Маје Гојковић данас добила допис у којем је обавештава да је престала потреба за даље ангажовање Пешића као шефа кабинета. "Однос председнице скупштине и шефа кабинета би требало да буде потуно уходан, а Пешић није могао да испуни очекивања председнице па вас молим да дате сагласност да Гојковићева изабере новог сарадника", рекла је Љубичић и додала да је Пешић тренутно на годишњем одмору и да ће ресесње о његовом разрешењу бити датирано на 4. август, када се врати са одмора.
Прочитајте Маја Гојковић: Казне за посланике који нису обучени како треба!
Административни одбор је такође прихватио оставку Миљане Зиндовић из СПС на посланичку функцију, одобрио посланику СНС Крстимиру Пантићу право на исплату месечне некнаде за закуп стана у Београду од 35.000 динара и накнаде за одвојен живот од породице у висини 40 одсто од просечне месечне плате у привреди. Одбор је, такође, одобрио Агенцији за енергетику Републике Србије да запосли на неодређено време стручог сарадника за управно-правне послове, пошто их је, према речима члана Савета Агеције Горана Петковића, један радник напустио. "Остао би исти број извршилаца који би у радни однос ступио преко конкурса", рекао је Петковић Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА