Најновије

Терзић: ФСС није монархија

ЧАТЕЖ – Функционер Црвене звезде Звездан Терзић рекао је да председник Фудбалског савеза Србије (ФСС) Томислав Караџић не може сам да одлучује да ли ће остати на тој функцији и у новом мандату.
Звездан Терзић (Фото: Јутјуб)

Звездан Терзић (Фото: Јутјуб)

„Није ово монархија, па да Караџић одлучује да ли ће остати председник или неће. Ако се није шалио, 2016. године су избори, па нека изађе на црту, па нека победи. Ако се није шалио, а надам се да се шалио”, рекао је Терзић новинарима у Словенији. Караџић је јуче на промоцији Дика Адвоката за новог селектора репрезентације Србије индиректно најавио да ће поново кандидовати за место председника Савеза. Терзић је дан после рекао да је то била симпатична шала. „Био сам на промоцији новог селектора и Караџић је, када је давао дрес Адвокату, рекао: 'Терза, видиш шта те цека као будућем председнику за једно 10 година'“, казао је Терзић.
Прочитајте ИНТЕРВЈУ Селектор Србије Дик Адвокат: Менаџери ми неће састављати тим!
Према његовим речима, побољшани су односи између Црвене звезде и ФСС. „Дешавало се шта се дешавало у последњих годину и по дана. Неке ратне секире су, рецимо закопане, и рецимо да то можда одговара Црвеној звезди у овом моменту”, рекао је Терзић. Извор: Бета

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА