Најновије

Народна милиција минама брани прилаз малезијском авиону

Портпарол украјинског безбедносног савета Андриј Лисенко рекао је да су проруски борци минирали прилаз месту где се срушио путнички малезијски авион на истоку Украјине, које је под њиховом конторлом. Лисенко је рекао да је због тога рад међуанрондих експерата немогућ.
Место несреће окружено минама (принтскрин Блумберг)

Место несреће окружено минама (принтскрин Блумберг)

Међународни посматрачи из Оебса су раније данас саопштили да поново нису успели да дођу до места на којем је у источној Украјини 17. јула пао оборени малезијски путнички авион са 298 путника и чланова посаде. Посматрачи Ооебса су навели да су се вратили у Доњецк после расправе с побуњеницима. Они су на пут ка месту пада авиона пошли у два возила, без истражитеља из Холандије који већ неколико дана покушавају да приђу остацима летелице. Безбедносне бриге и сметње сепаратиста који контролишу ту област не дозвољавају истражном тиму да дође до места инцидента, наводи АП. Владе земаља чији грађани су погинули у обореном авиону, жалиле су се да место пада није обезбеђено и да на њему има још остатака жртава. У борбама између украјинских снага и проруских бораца у том региону у последња 24 сата убијено је 19 људи.
Још вести:Шокантно признање украјинског пилота: Ја сам оборио малезијски путнички авионХолмогоров: Ако елита буде хтела Путина у Хаг…Британија званично упозорила: Ебола је смртоносна претња!
Извор: Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА