Најновије

Пљачкаш убио једну и ранио четири особе, полиција затворила границу!

Трагедија се догодила на подручју града Дебра у Македонији, када је један албански држављанин у покушају пљачке убио једну и ранио четири особе.
Албанска полиција осматра границу, фото: Cmgdigital.com

Албанска полиција осматра границу, фото: Cmgdigital.com

Инцидент се догодио у центру града, пише портал Ноа.ал, позивајући се на изворе који су били на лицу места. Маскирани мушкарац, покушао је да опљачка продавницу браће Еребара из Дебра данас око 13:15. Лопов је наишао на отпор власника радње. У непосредној близини нашле су се и две особе које су покушале да ухвате маскираног лопова. У тим тренуцима лопов је почео да пуца из ватреног оружја и на лицу места усмртио једну особу. Македонска полиција није потврдила име жртве. У овом трагичном догађају рањене су и четири друге особе, један од рањених је и власник трговине, Меxит Еребара који је колима хитне помоћи хитно пребачен на лечење у Скопљу. Друга рањена особа је таксиста Агрон Цами који се случајно затекао на месту несреће. Још двојица рањена су из Албаније, албански држављани, који су послати у болницу на лечење. Тренутно је полиција затворила све улазе и излазе из града и гранични прелаз с Албанијом.
Обавезно погледајте:(УЗНЕМИРАВАЈУЋИ ФОТО) Албанац кога је НАТО обучавао коље по Сирији!Италија: Масовна туча између Албанаца и Перуанаца у једној болници23 Албанца под истрагом за ратне злочине на Косову
Извор: Бошњак-кс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА