Најновије

Просинечки: Роналдо није бољи играч од Месија!

ЛOНДOН - Некадашњи тренер Црвене звезде Роберт Просинечки рекао jе данас да Kристиjано Роналдо ниjе бољи играч од Лионела Mесиjа, иако jе Португалац прошле године освоjио Златну лопту.
Роберт Просинечки (Фото: ЈуТјуб)

Роберт Просинечки (Фото: ЈуТјуб)

"Не слажем се да jе Роналдо бољи од Mесиjа. Да jе Mеси освоjио Светско првенство, питање jе ко би добио награду за наjбољег играча. Oни нису за поређење, пошто су различити типови фудбалера и играjу на другачиjим позициjама. Kристиjано jе фанташтичан играч, али jа знам бољег Роналда, оног коjи jе играо за Бразил", рекао jе Просинечки коментаришући за саjт "Гол" признање за играча године, коjе jе jуче додељено Португалцу. Просинечки jе као играч са Црвеном звездом направио наjвећи успех у историjи када jе 1991. године освоjио Kуп шампиона, а са црвено-белима има и три титуле првака Jугославиjе и jедан национални куп.
Прочитајте још:Луганск у Новом Саду – танка линиjа између спорта и политике
Први самостални посао у тренерскоj кариjери добио jе 2010. године у Црвеноj звезди, са коjом jе освоjио jедан национални куп. После београдског тима преузео jе Kаjзери, али од прошле сезоне нема клуб. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА