Најновије

ИГОР МАРИНКОВИЋ: Следи ново турбулентно време које ће изнедрити новог лидера (ВИДЕО)

Игор Маринковић је у најновијем интервјуу објаснио у танчине све аспекте Вучићеве издаје која се дешавала у етапама у задњих 10 година.

Игор Маринковић (Фото: ХелмКаст)

Од предаје енергетског система, здравства, судства, до онога што је незамисливо, а то је имплементација самог споразума Макрон - Шолц, и "кључ у руке" Шиптарима за трајно отцепљење.

Гост је потом јасно назвао гласаче СНС "ретардираним и слепим код очију" јер су све време Вучићеве владавине били саучесници у његовом злочину.

'’И они и чланови владе који су беспоговорно извршавали свако Вучићево наређење колико год оно било апсурдно и на штету државе'’, казао је он.

Маринковић потом наводи да је улица у овом тренутку једно од решење и наводи спектакуларно буђење народа у Словачкој коју потреса велико патриотско буђење, свакодневни протести, али без политичара, већ само представници народа, спонтано изабрани, који на улице изводе на стотине хиљада људи.

Oн тврди да ће ново турбулентно време које следи, изнедрити новог лидера, нове неукаљане особе, и да ће само тако Србија почети коначну ослобађајућу битку против окупатора и домаћих издајника.

Све ово и још много више погледајте у најновијем интервјуу Игора Маринковића на Јутјуб каналу "X33".

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА